Jaarbeurs, Utrecht | 31 mei t/m 2 juni 2022

GEVEL 2022

Vakbeurs voor ontwerp & engineering van de gebouwschil

Met een bezoek aan GEVEL is je gevelkennis weer even helemaal bijgespijkerd en krijg je een flinke dosis ideeën en inzichten mee. En vergeet niet jouw idee mee te nemen naar Utrecht… het kan zomaar het begin zijn van iets nieuws. Daar moet je bij zijn!

We gaan weer open!

Wij, het team van GEVEL, hebben er heel veel zin in om je live te zien. Bovendien heb je geen coronatoegangsbewijs meer nodig om de beurs te bezoeken. Elkaar live zien, het is toch zoveel meer waard. We kijken uit naar je komst.

Zet nieuwe stappen naar de toekomst

Het thema INCEPTION vertalen we naar een bijzondere sfeer op de vloer: met aandacht voor de schaal van de stad én het kleinste detail. Met exploded views, onverwachte perspectieven en de wereld op zijn kop. Wat droom jij voor de toekomst? Wat zie jij als je door een stad loopt? Is jouw ontwerp een droom of realiseerbaar? Bekijk de wereld eens binnenstebuiten of ondersteboven: die uitdaging gaan we tijdens GEVEL 2022 graag met je aan!

Subthema’s

Met de subthema’s TECH, NATURE, ART&HISTORY, FUTURE snijden we actuele en praktische onderwerpen aan.

 • TECH staat voor de ontwikkelingen op het gebied van 3D design en printing, BIM, materialenpaspoort, prefabricatie, digitalisering en automatisering.
 • NATURE geeft informatie over biobased/hernieuwbare materialen, biodiversiteit, gezondheid in gebouwen, de rol van de gebruiker, low-tech en no-tech oplossingen.
 • ART&HISTORY verdiept zich in het karakter en narratief van (gevel-)ontwerpen, tactiliteit en ornament, vakmanschap en de stedelijke context van ontwerpen.
 • FUTURE kijkt naar data-gedreven en parametrisch ontwerpen, de circulaire economie en bouwindustrie, de aanpasbaarheid van gevels en gebouwen in de toekomst.

Neem de tijd voor GEVEL 2022: ontmoet bevlogen vakgenoten, neem je collega’s en opdrachtgevers mee! Er is genoeg te zien, horen, beleven – de eerste kans in 2022 om weer eens uitgebreid te genieten van je eigen vakgebied.

Naar het programma

Ambassadeurs

Wij hebben drie architectenbureaus uitgenodigd om als ambassadeur elk een dag invulling te geven aan het gevarieerde en inspirerende programma in de GEVEL Arena. Ontmoet alvast de ambassadeurs van GEVEL 2022:

31 mei 2022

UNStudio
Amsterdam

Maak kennis

1 juni 2022

Toko Fuze
Rotterdam

Maak kennis

2 juni 2022

Vakwerk Architecten
Delft

Maak kennis

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je automatisch op de hoogte over alles rondom vakbeurs GEVEL.


  Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de GEVEL nieuwsbrief. Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

  Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.


  Mediapartners

  Laatste beursnieuws

  Al het nieuws bekijken