Exposantennieuws, Nieuws 22 March 2022

De duurzame gevelpanelen van Freebird Coated Aluminium

Freebird Coated Aluminium

Freebird Coated Aluminium is één van de deelnemers op het GEVEL evenement. Dit mooie bedrijf zal tijdens GEVEL volop inspiratie bieden op het gebied van prachtige, duurzame gevelpanelen – met hier op de foto een mooi resultaat als voorbeeld. Wij introduceren Freebird Coated Aluminium alvast graag aan je:

“Met Freebird Coated Aluminium kunt u een duurzame en fraaie aluminium gevel realiseren. Met onze opvallende designs (ook customized mogelijk) zijn wij bepalend voor het straatbeeld.

Wij kunnen elke kleur of afbeelding realiseren op aluminium gevelpanelen met onze innovatieve lakken en prints. Deze bevatten geen zware metalen en zijn bovendien UV en weerbestendig. Wij werken uitsluitend met aluminium omdat het lichtgewicht is, roestvast en 100% recyclebaar is. Geen design is ons te gek, wij zijn op elk aluminium gevelpaneel verkrijgbaar en voorzien deze van een unieke uitstraling.

Wij kijken er ontzettend naar uit om op GEVEL 2022 te vertellen hoe wij dit doen en wat de mogelijkheden zijn. Kom onze toepassingen bekijken op stand 04.B021 – Peter Mesman – Directeur Sales & Marketing Freebird Coated Aluminium”

Op de foto:
Freebird heeft de afbeeldingen van GOMAD, verdeeld in twee keer 100 afzonderlijke afbeeldingen, geprint op een aluminium rol en voorzien van een UV bestendige blanke lak. Vervolgens zijn deze 200 afbeeldingen verwerkt als buitenplaat voor honingraat-kern gevelpanelen.

Op de bovenzijde van het gevelelement is een PV-paneel gemonteerd, zodat deze gerenoveerde gevels groene energie opwekken en bovendien vanaf het maaiveld de uiterst fraaie afbeeldingen van GOMAD zichtbaar zijn. Dit is een heel mooi voorbeeld hoe ook een duurzame gevel erg mooi kan zijn”.

 

We zien je graag op GEVEL! Van 31 mei t/m 2 juni in de Jaarbeurs.

Registreren of Meer info?

  • Een gratis ticket registreren kan hier
  • Hier vind je meer nieuws over onze exposanten

Ook interessant