Exposantennieuws, Nieuws 3 March 2022

Cloud Garden: de groene gevel bouwer

De wereld van de bouw is in een stroomversnelling van duurzaamheid en circulariteit geraakt. Wat sluit hier beter op aan dan groene (levende) gevels? Wij verwelkomen groene gevel bouwer Cloud Garden met hun product Wallflore.

Herman Oving (Algemeen Directeur Cloud Garden) vertelt ons:

“Op Gevel 2022 presenteren wij ons bekende merk WallFlore. Eerder was Wallflore als zelfstandig bedrijf exposant op GEVEL en valt nu onder ons bedrijf Cloud Garden.

Met Wallflore levert Cloud Garden de mooiste resultaten als het gaat om gevelbegroeiing, welke internationaal wordt toegepast bij spraakmakende projecten. ​​Met onze specialisten én met de inzet van betrokken partijen die installatie en onderhoud verzorgen, realiseren wij een project op maat, gebaseerd op vooraf ontwikkelde standaardcomponenten. Modulair, circulair, natuur-inclusief en brandveilig.

Cloud Garden verbindt natuur met technologie en heeft de ambitie om aan een gezond klimaat voor mensen in en buiten gebouwen bij te dragen. Dat doen we enerzijds door inzet van onze klimaatsensoren die input geven aan BMS (Gebouw Beheers Systemen) en anderzijds door groene gevels en wanden met levende planten te realiseren. Met diverse systemen hebben wij altijd een passende oplossing.

​​Wij kijken ernaar uit om weer veel geïnteresseerden te ontmoeten op GEVEL 2022!”

Nóg een reden om naar ons mooie GEVEL evenement te komen van 31 mei t/m 2 juni. Een gratis ticket registreren kan hier.

Ook interessant