Exposantennieuws, Nieuws 3 september 2021

GEVEL 2022 voor het eerst in Utrecht met spectaculaire plattegrond

Elke twee jaar staat GEVEL garant voor een bijzondere beursbeleving. Met een vernieuwende plattegrond, een hoge kwaliteit in het aanbod van exposanten en een ruim opgezette vloer met omlijstend programma (theaters, exposities, workshops).

Voor de editie 2022 van GEVEL is nog meer uitgepakt. De nieuwe locatie in Utrecht (hallen 3 en 4) heeft architect Marco Romano geïnspireerd tot een opzet die enerzijds open en overzichtelijk is en tegelijkertijd grillig en onvoorspelbaar. De letters van GEVEL vormen de stands in Hal 4. In Hal 3 is het juist de donkergekleurde vloerbedekking die het jaartal 2022 vormt en vullen de stands de contouren.

“De bezoeker zal het beleven als een labyrint: op elke hoek is er een verrassing”, weet Marisa Richter, sales projectmanager bij Jaarbeurs en met GEVEL in haar portefeuille. “Met prachtige zichtlijnen en een grafische plattegrond wordt GEVEL een belevenis.” Voor bezoekers die gestructureerd alle stands bezoeken geeft de plattegrond houvast. Voor anderen, die liever verdwalen en zich laten leiden door wat ze zien, is het ook een feestje.

De unieke standbouw is vooral in Hal 3 geplaatst, terwijl in Hal 4 verschillende vormen van standaard standbouw zijn te zien. Op twee plaatsen in Hal 4 zijn kleine units voor startende bedrijven geplaatst: Tech Lane en Starters Lane. Hiermee biedt het team ruimte voor een breed aanbod aan bedrijven die een rol spelen in de engineering en uitvoering van de gebouwschil.

Exposities op strategische plekken op de vloer geven tegelijkertijd aanleiding tot ontmoeting en momenten van inspiratie. In de theaters (het besloten Innovatietheater en de meer open GEVEL Arena) is doorlopend een programma van lezingen, talkshows en projectpresentaties.

De plattegrond en het contentprogramma zijn volop in ontwikkeling. Ideeën en bijdragen zijn zeer welkom. Neem contact op met het salesteam van GEVEL voor een commerciële danwel inhoudelijke bijdrage.

Bekijk de plattegrond (sept ’21)

Bekijk de exposantenlijst

Ook interessant