Exposantennieuws, Nieuws 16 mei 2022

SFS – Met het oog op de toekomst

De gebouwen van vandaag zijn ontworpen met het oog op de toekomst en dit is precies zoals SFS Benelux ook werkt. “Samen met onze klanten ontwikkelen en leveren we maatwerkoplossingen op het gebied van bevestigingsmaterialen, valbeveiligingssystemen en geventileerde gevelsystemen. Vergaande technische ondersteuning en innovatie verzekeren je van toekomstbestendige oplossingen voor je gebouwen” zo vertelt Jeroen Aldenzee van SFS Benelux ons in een interview.

“GEVEL is wat ons betreft dé vakbeurs voor mensen die actief zijn in de gevelbouwsector. Tijdens deze beurs willen wij de bezoekers niet alleen kennis laten maken met SFS als organisatie maar ook met onze diensten, producten en service. In de ontwerpfase denken we mee hoe een geventileerde gevel gerealiseerd kan gaan worden met als uitgangspunt het ontwerp en technische haalbaarheid”.

Hightech gebouw met karakter

Enorm trots zijn wij op het resultaat van het project BOLD Amsterdam. Een uitdagend project dat wij samen met andere betrokken partijen tot een succes hebben gemaakt. BOLD is een woontoren met hightech uiterlijk en een gebouw met karakter. Een duurzaam statement met een gevel van zonnepanelen.

Deze woontoren huisvest 151 appartementen, 4 penthouses en 203 studenten studio’s, SFS Benelux is gevraagd een gevelsysteem inclusief alle bevestigers te ontwerpen, te engineeren en te leveren voor de bovenste bouwlagen van zowel de hoog- als de laagbouw. Het unieke aspect aan dit project is het feit dat er PV-panelen in het gevelbeeld verwerkt zijn met als doel energieopwekking voor de installaties in het gebouw. Als aanvullende eis was gesteld dat het gebouw, inclusief gevel, aan hoge thermische prestatie moest voldoen. Hiertoe heeft SFS Benelux speciale RVS beugels geproduceerd. Een deel van de beugels is bovendien door middel van een klemconstructie aan het opgetrokken stalen frame gemonteerd zijn.

Bezoek GEVEL

Wil je meer weten over dit project of ben je benieuwd wat SFS voor jou kan betekenen? Bezoek dan onze stand: Hal 4 – 04.D034. en wij vertellen je graag meer over onze producten en oplossingen.

 

 

 

Ook interessant