Exposantennieuws, Nieuws 28 februari 2022

Dekker Hout komt naar GEVEL 2022

Onder de slogan OP HOOP VAN ZEGEN was Dekker Hout in de jaren 30 van de vorige eeuw bekend. Als je nu naar de 20 fabrieks- en voorraadhallen kijkt en hoort dat ze er zelfs nóg een enorme ruimte bijkopen om te kunnen expanderen, weet je dat de slogan geholpen heeft. Ontelbare soorten en producten van hout waren er te zien; wat een inspiratie.

De groei van het bedrijf is grotendeels gestoeld op een constante uitbreiding van de productiecapaciteit en assortiment en verbetering van techniek en kennis.

Middelen worden jaarlijks aangewend voor meer geavanceerde houtbewerkingslijnen, optimalisering van de arbeidsomstandigheden en het realiseren van multifunctionele bedrijfsgebouwen. Door deze continue herinvestering in het bedrijf zijn de productiefaciliteiten op ieder moment aangepast aan de meest recente technische innovaties.

Dekker Hout komt op GEVEL 2022 met een totaalassortiment aan gevelbekleding (in hout en composiet) en massief houten gevelelementen. Laat je verrassen door de diversiteit aan producten en kleurstellingen. Koninklijke Dekker biedt zelfs 18 jaar garantie op dekkend behandelde gevelbekleding en 10 jaar garantie op semi-transparant gecoate houten gevelbekleding.

Wij kijken ernaar uit om dit mooie bedrijf te begroeten op GEVEL. Wil je met hen kennismaken op GEVEL? Je vindt de stand van Dekker Hout direct links bij de entree.

Ook interessant