Ambassadeur:
Vakwerk Architecten

Wij delen met opdrachtgevers het verlangen om gebouwen te realiseren die bijdragen aan het welzijn van mensen. Hierin hebben wij aandacht voor de mens in het hier en nu, maar ook zeker voor de toekomstige generaties.

Vakwerk is mensenwerk

Vakwerk werkt vanuit eigenaarschap, partnerschap en ondernemingszin. De realisatie van een goed gebouw vergt een goed proces. Wij zetten het ontwerpproces in als middel om transities te ondersteunen, verbeteringen te faciliteren en werkprocessen te veranderen. Wij bieden inspiratie via het aanreiken van nieuwe inzichten, door te luisteren en te blijven vragen naar wensen en dromen.

Betrokkenheid is de basis van onze houding. We identificeren ons met de opdrachtgever, de gebruikers en andere stakeholders. Door de opgave niet los te laten en de belangen van anderen te onderschrijven worden wij een betrouwbare partner.

We beschouwen de opgave niet vanuit ons eigen perspectief maar vanuit het perspectief van de opdrachtgever. Kan het ook slimmer, beter, sneller? Het zijn vragen die wij vaak stellen vanuit het belang van de opgave. Wij hechten eraan te snappen wat succes betekent voor alle belanghebbenden: we willen weten wanneer voor hen een project werkelijk geslaagd is.

Het leveren van Vakwerk is dan vanzelfsprekend.

Meet our ambassador Vakwerk Architecten (English version):

Vakwerk Architecten

Vakwerk Architecten

Professor Snijderstraat 2
2628 RA Delft
The Netherlands

Info@vakwerkarchitecten.nl
www.vakwerkarchitecten.nl