Whitepaper samenvatting

Circulaire Paviljoens: CIRCL Amsterdam en The Greenhouse Utrecht

Circulaire Paviljoens: CIRCL Amsterdam en The Greenhouse Utrecht

Een circulaire gevel is er een die hergebruikt kan worden zonder, of met zo min mogelijk, degeneratie. Dat was de basisgedachte bij het gevelontwerp voor paviljoen CIRCL in Amsterdam en The Greenhouse in Utrecht. Hiervoor zijn gezamenlijk creatieve en innovatieve oplossingen bedacht die niet standaard zijn en soms nog niet eens bewezen. Het is lef hebben! Het betekent denken buiten de kaders, afwegingen maken tussen functionele en esthetische wensen en pragmatisch zijn. Bovenal is het ontwerpen van een circulaire gevel een samenwerkingsproces. Nu en in de toekomst.

 Gevelbouwbedrijf De Groot & Visser heeft de circulariteitsopgave volledig omarmd en heeft twee volledig circulaire paviljoens succesvol opgeleverd. Welke oplossingen pasten wij toe? Waar liepen we tegenaan? En hoe ziet De Groot & Visser de toekomst van circulair bouwen en samenwerken? Deze vragen worden uitgebreid behandeld door Jos Noordzij, engineer van het paviljoen CIRCL in Amsterdam.

 

download
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier per email benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 25-01-2018
Bestandstype: pdf
Document: Presentatie
Taal: NL
Gepubliceerd door: Jaarbeurs

Lees ook

Hoofdmediapartnershib-jblogo.png
Mediapartners