Whitepaper samenvatting

Fresh-r is als een ademend raam

Fresh-r is als een ademend raam
  • Gezond én comfortabel. Fresh-r meet continue luchtvochtigheid, fijnstof en CO2 en ventileert alleen als het nodig is. Zo krijgt schimmel geen kans en blijft de lucht binnen schoon, gezond en comfortabel.
  • Goed voor het milieu. De warmtewisselaar van Fresh-r houdt zoveel warmte binnen, dat er bijna niet meer gestookt hoeft te worden. Zelfs als het buiten vriest. Dat scheelt 1,5 ton CO2 per jaar voor een gemiddelde woning.
  • Snelle terugverdientijd. Omdat bijna alle energie die nodig is om te verwarmen bespaart wordt, en de gebruiks- en onderhoudskosten heel erg laag zijn, is Fresh-r binnen zes jaar terugverdiend, bij redelijke luchtdichtheid en isolatie.
  • Essentieel voor cognitieve prestaties. Onderzoek toont aan dat bij te slechte luchtkwaliteit, het vermogen om goede beslissingen te nemen, sterk afneemt. Fresh-r zorgt ervoor dat de lucht binnen schoon en zuurstofrijk blijft.
  • Makkelijke installatie en onderhoud. Fresh-r is makkelijk te installeren omdat geen luchttoevoerbuizen of –afvoerbuizen nodig zijn. Door het modulair ontwerp is onderhoud makkelijk zelf uit te voeren. Net als het vervangen van de fijnstoffilters.
  • Bekroonde technologie. Fresh-r is de Passief Huis gecertificeerd en Component Award winnaar.
download
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 22-01-2018
Bestandstype: pdf
Document: Document
Taal: NL
Gepubliceerd door: Fresh-r
Onderwerpen:

Lees ook

Mediapartners