Nieuws
27 januari 2020

Ferox Bouwsystemen wordt dealer van het TEWO systeem

Deze bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Afgelopen week tekenden wij een overeenkomst voor het exclusieve dealerschap van het TEWO ISO Building System voor de Nederlandse en Belgische markt.
TEWO is een geïsoleerd CLT (Cross Laminated Timber) element, geïsoleerd met houtvezelisolatie, minerale wol of zonder isolatie voor inblazen. TEWO bevat alleen natuurlijke materialen en hernieuwbare materialen; een circulair en modulair systeem. Het damp open systeem behoeft geen folies aan de binnenzijde bij de verdere afwerking en profiteert hiermee optimaal van de vocht-regulerende werking van hout.
Afgelopen week tekenden wij een overeenkomst voor het exclusieve dealerschap van het TEWO ISO Building System voor de Nederlandse en Belgische markt.

TEWO is een geïsoleerd CLT (Cross Laminated Timber) element, geïsoleerd met houtvezelisolatie, minerale wol of zonder isolatie voor inblazen. TEWO bevat alleen natuurlijke materialen en hernieuwbare materialen; een circulair en modulair systeem.

Het systeem is luchtdicht en damp open. De vochtregulerende werking van hout wordt optimaal benut. Er worden geen folies gebruikt bij de afwerking.

De modulaire elementen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes waarbij een RD-waarde van maximaal 9,44 verkregen kan worden. De elementen zijn niet zwaarder dan 25 KG en daarmee met de hand te plaatsen.

De productie vindt plaats op de plek waar de grondstoffen worden gewonnen. De bouwpakketten worden direct naar de bouwplaats getransporteerd, danwel naar de eigen locatie voor pre-fabricage van wanden.
TEWO is voorzien van BREEAM en Passiefhuis certificaten.

Maak kennis met het systeem op de Beurs Gevel 2020 van 28 tm 30 janauri in AHOY, Rotterdam, stand D095
FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Mediapartners