Nieuws
27 januari 2020

Wat is de toekomst van de Gevel?

Deze bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Verticaal groen
Groene gevels, ook wel verticaal groen genoemd, is een populaire en aantrekkelijke trend bij het ontwerpen en ontwikkelen van moderne gebouwen. Mobilane is marktleider in het duurzaam ontwikkelen en leveren van gepatenteerde innovatieve groensystemen. De groensystemen van Mobilane bieden een kant en klare oplossing voor bijna elke situatie. Denk hierbij aan kant en klare hagen, groene daken, groene wanden en -gevels.
GEVEL 2020 is de vakbeurs die architecten, adviseurs, opdrachtgevers en bouwers informeert over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de gebouwschil. De beurs is hét jaarlijkse moment om innovaties te ontdekken, je kennis te verbreden en te netwerken. Op 28, 29 en 30 januari staat Mobilane in samenwerking met Architectenbureau MVRDV op het paviljoen de Groene Gevel.

Verticaal groen
Groene gevels, ook wel verticaal groen genoemd, is een populaire en aantrekkelijke trend bij het ontwerpen en ontwikkelen van moderne gebouwen. Verticaal groen heeft namelijk isolerende eigenschappen, stimuleert de biodiversiteit en heeft een esthetische- en sociale waarde. Ook helpt het bij de vermindering van luchtverontreinigende stoffen zoals fijnstof.
Mobilane is marktleider in het duurzaam ontwikkelen en leveren van gepatenteerde innovatieve groensystemen. De groensystemen van Mobilane bieden een kant en klare oplossing voor bijna elke situatie. Denk hierbij aan kant en klare hagen, groene daken, groene wanden en -gevels.

The Green Dream
Laat je inspireren door Mobilane en architectenbureau MVRDV op paviljoen 6 ‘The Green Dream’. Benieuwd geworden? Kom dan langs in onze stand of maak direct een afspraak voor meer advies.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Mediapartners