Nieuws
07 januari 2020

Bouwdetails Online is vernieuwd

Deze bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Het platform Bouwdetails Online van Archidat Bouwformatie is vernieuwd. Dankzij een volledig nieuwe interface is het nog eenvoudiger geworden om de juiste referentiedetails te vinden en te downloaden. Bouwdetails Online is, met meer dan 6.000 details, de grootste database voor referentiedetails in Nederland.
Dankzij uitgebreide zoekmogelijkheid op basis van bouwmethodiek, eigenschappen, kenmerken, bouwfysische waarden, zoektermen en productnamen van leveranciers is het eenvoudiger geworden om het juiste referentiedetail te vinden.

De bouwdetails zijn te downloaden in verschillende formaten: .dwg/.ndw/.dxf/.pdf. Dit zijn bestandsformaten die door de meeste CAD-software te importeren zijn. U kunt de details dus volledig aanpassen naar uw gewenste situatie.

Bouwdetails Online is onderverdeeld in 4 verschillende bibliotheken.
- Woningbouw: Seriematige woningbouw, twee-onder-één-kap woningen en vrijstaande woningen
- Utiliteitsbouw: Bedrijfshallen en kantoren
- Woongebouwen: Appartementengebouwen en andere wooncomplexen
- Renovatie: Voor- en na details voor vooroorlogse bouwperiodes tot en met energiecrisis.

Bouwdetails Online bestaat uit twee type details: Leveranciersdetails en merkneutrale details. De leveranciersdetails zijn in samenwerking met vooraanstaande leveranciers ontwikkeld en zijn gratis te raadplegen en te downloaden.
Voor de merkneutrale details is een abonnement benodigd. Dit abonnement is via de webwinkel te bestellen en direct na aanschaf actief.

Bezoekers van GEVEL 2020 kunnen op de stand van Archidat Bouwformatie een gratis abonnement Bouwdetails Online Woningbouw activeren. Klik hieronder voor meer informatie.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Mediapartners