Nieuws
09 januari 2020

FRASER houten gevelbekleding 18 jaar garantie op de lak afwerking

Deze bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Dekker Hout levert uit voorraad afgelakte FRASER PEFC Lodgepole Pine gevelbekleding in diverse profielen en kleuren. Stabiel, duurzaam, prijstechnisch zeer interessant en in lange lengtes beschikbaar. Vraag een offerte aan of bezoek onze stand D045 op GEVEL 2020 van 28 t/m 30 januari in AHOY Rotterdam.
WAAROM KIEZEN VOOR FRASER GEVELBEKLEDING?

• NATUURLIJKE SCHOONHEID
De pracht van massief hout, dat is de natuur op haar mooist. Elke plank heeft zijn eigen unieke houttekening en dat geeft uw project een unieke look.

• VEELZIJDIG DESIGN
Fraser houten gevelbekleding is verkrijgbaar in een ruime waaier van stijlen en kleuren. Veelzijdig genoeg dus om elk architecturaal concept te realiseren.

• DUURZAAMHEID
Het geheim van een duurzame gevelbekleding schuilt in de fabrieksafwerking, waarbij het hout optimaal gedroogd, verduurzaamd en geverfd wordt voor het naar de werf vertrekt. We volgen nauwgezet elke stap van deze voorafgaande afwerking voor we een eerste laag verf van Factory Finish-kwaliteit aanbrengen op elke zijde van elke plank in een ideale, gecontroleerde omgeving. Na aanbreng van de tweede laag krijg je als resultaat een aantrekkelijke massief houten gevelbekleding die bestand is tegen weer en wind en dit op heel lange termijn.

• ONDERHOUDSVRIENDELIJK
De houten gevelbekleding van Fraser geverfde rabatdelen en de industrieel aangebrachte verf vergen heel weinig
onderhoud en garanderen een prachtige afwerking.

• TOEGEVOEGDE WAARDE
De natuurlijke schoonheid en de vele stijlen van Fraser gevelbekleding - geverfde rabatdelen - geven elk project net dat ietsje meer. Deze voordelen, gecombineerd met een uitzonderlijke duurzaamheid, zullen u helpen om de waarde van uw investering in deze houten gevelbekleding jarenlang te beschermen.

• GRENZELOOS GAMMA VAN KLEUREN
We kunnen u een ruim kleurenassortiment aanbieden zodat u de ideale kleur vindt voor uw woning of uw project.

• EXCLUSIEVE SORTERING
Fraser houten gevelbekleding hanteert een eigen exclusief sorteringssysteem. Dit garandeert dat de maximale lengte van de planken, het motief van de nerf, de afwerkingstextuur en de vochtigheidsgraad beantwoorden aan de strikte normen van het bedrijf. Door deze exclusieve sortering te hanteren en te verbeteren, kan Fraser houten gevelbekleding vervaardigen die tot de beste in de sector behoren.

www.dekkerhout.nl/fraser
FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Mediapartners