Nieuws
03 januari 2018

SIGA lucht- en winddichte aansluitingen

Deze bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

SIGA is toonaangevend in de ontwikkeling, productie en distributie van gifvrije producten voor de lucht- en winddichte gebouwschil. SIGA-dichte gebouwen worden gekenmerkt door lage kosten voor verwarming en airconditioning, hoog wooncomfort zonder tocht en bescherming tegen schimmel.
Plakband voor lucht-, wind- en regenbestendige raamverbindingen
Fentrim
Om een permanente afdichting te garanderen, vertrouwen kozijnmonteurs vaak op verschillende voorgecomprimeerde stroken en folies. Hun toepassing is echter in de praktijk erg tijdrovend en duur
Een oplossing die veel sneller en gemakkelijker in de praktijk kan worden verwerkt dan de gebruikelijke procedures, komt van het Zwitserse bedrijf Siga in de vorm van de volledig zelfklevende Fentrim. Met zijn groene en gele plakband, Rissan en Sicrall, geniet de systeemfabrikant al een zeer goede reputatie bij houtbewerkers voor materialen voor luchtdichte en winddichte gebouwomhullingen. Ook Fentrim is precies afgestemd op de eisen van bouwlocaties, maar is specifiek gericht op het professioneel afdichten van kozijnaansluitingen.
Siga ondersteunt de vakman al voor de verwerking. Op de website van de fabrikant kan hij gemakkelijk gegevensbladen en het bestelformulier downloaden. Daarnaast biedt het bedrijf regelmatig speciale trainingen op de bouwplaats.
Meer informatie is verkrijgbaar bij de Zwitserse fabrikant op www.siga.swiss.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Mediapartners