Matchmaking

Meet your match op GEVEL

match.jpg


Kennis is overal. We ondersteunen je om tijdens GEVEL met andere beursbezoekers en standhouders in contact te komen en kennis te delen. Met een speciale tool matchen we jou op basis van je interessegebieden en faciliteren we live ontmoetingen op het GEVEL Matchpoint.

Ontmoet 24 januari potentiële samenwerkingspartners op hoge snelheid. De gesprekken duren zo’n 30 minuten en kunnen plaatsvinden tussen standhouders, tussen bezoekers en tussen standhouders en bezoekers.

 
Hoe werkt het:

Registreren | kan tot 23 januari 2018
Geef aan wanneer je beschikbaar bent. Dit bepaalt hoeveel meetings je in totaal kunt inplannen. 

Maak een profiel aan | kan tot 23 januari 2018
Beschrijf in jouw persoonlijke profiel wat voor technologie, product, partnerschap, investering of expertise je aanbiedt en naar welke kennis of kunde je op zoek bent. Hoe beter de kwaliteit van je profiel, hoe meer kwalitatieve ontmoetingen je kunt verwachten. Je profiel zal zichtbaar zijn voor andere Matchmaking-deelnemers en bezoekers. 

Stuur vergaderverzoeken | 15 december - 23 januari 2018
Be
kijk profielen van andere deelnemers en stuur vergaderverzoeken naar de bedrijven die je graag ontmoet tijdens GEVEL. Vergaderverzoeken die worden geaccepteerd, worden automatisch ingepland in de agenda's. 

Maak waardevolle connecties tijdens GEVEL | 24 januari 2018
E
en paar dagen voorafgaand aan GEVEL ontvang je een mail met daarin jouw persoonlijke vergaderrooster. Hierin staat wie je zult ontmoeten, hoe laat en het tafelnummer waaraan de vergadering plaatsvindt. Je persoonlijke vergaderplanning is ook terug te vinden op de website.

Registreren kan hier

Hoofdmediapartnershib-jblogo.png
Mediapartners