Programma, exposities & sprekers - editie 2022

Bekijk het programma, de sprekers en de plattegrond terug van editie 2022

GEVEL Programma

Innovatietheater

Het Innovatietheater geeft diepgang op details. In de architectuur en bouwtechniek gaan de ontwikkelingen razendsnel. Het GEVEL Innovatietheater in Hal 4 is het podium voor branche-verenigingen, onderwijsinstellingen en praktijkverhalen. In korte, inhoudelijke sessies worden technische en beleidsmatige thema’s aangesneden. Met lezingen over de ontwikkelingen vanuit de baksteen, staal- en betonindustrie, onderzoekstrajecten in de gevelbranche en presentaties van pionierende projecten.

Exposities & Cinema Lounge

Maar liefst tien exposities hebben een plek gevonden op de vloer van GEVEL 2022. Bij binnenkomst is er de Projecten Expo, met mock-ups op ware grootte in een parkachtige setting. Ook het grote scherm (10 x 5 meter) van de Cinema Lounge is meteen zichtbaar: hier worden fragmenten getoond van projecten, programma-onderdelen en innovaties die op de beursvloer te zien zijn.

Op andere plaatsen in Hal 3 en 4 zijn interactieve exposities met onder andere Betonhuis Constructief Prefab (Experimenteel Beton), KNB (Visual Storytelling), de TU Delft (o.a. Bucky Lab), BIPV, DAPh en Solar Visuals/AGC/UNStudio (Inception Solar).

GEVEL Plattegrond

Download de plattegrond

Inception Cinema

Inception Cinema is een ware beleving: in de tunnel tussen Hal 3 en Hal 4 is een doorlopende voorstelling van projectvideo’s, inclusief ‘soundshowers’.

Primeur: een galerie op de beursvloer

Voor het eerst staat er een kunstgalerie op GEVEL: Gallery Untitled uit Rotterdam die kunstenaars vertegenwoordigt wiens werk een sterke band met architectuur en de stad laat zien heeft een plek in Hal 3 gekregen.

GEVEL arena

In de GEVEL Arena wordt invulling gegeven aan het lezingenprogramma door de ambassadeurs van GEVEL 2022. Meer info lees je hieronder.

Laatste nieuws