Ambassadeur: UNStudio

UNStudio, opgericht in 1988 door Ben van Berkel en Caroline Bos, is een internationaal netwerk gespecialiseerd in architectuur, interieurarchitectuur, productontwerp, stedenbouw en infrastructurele projecten. UNStudio werkt vanuit zes full-service internationale kantoren in Amsterdam, Shanghai, Hong Kong, Frankfurt, Dubai en Melbourne met ruim 200 medewerkers uit 27 landen.

De missie van UNStudio is om te ontwerpen voor blijvende impact en bij te dragen aan de maatschappelijke uitdagingen van verstedelijking, klimaatverandering, vergrijzing en sociaaleconomische ongelijkheid. Gedreven door een doel en gericht op oplossingen, creëren we waarde door te ontwerpen voor de implicaties van deze uitdagingen op onze gebouwde omgeving. We maken ontwerpen die ons leven gezonder maken, weinig impact hebben op de planeet, maar een blijvende impact op onze steden – en de mensen.

De toekomst toekomstbestendig maken

Omdat wat vandaag is ontworpen normaal gesproken in drie tot vijf jaar wordt gebouwd, is UNStudio gewend om met de toekomst in het achterhoofd te werken, maar dat perspectief verandert sneller dan ooit tevoren. Om te voorkomen dat er materialen worden verspild of investeringen worden gedaan die niet langer duurzaam of passend zijn in de wereld van vandaag, worden strategieën ontwikkeld die niet alleen anticiperen op de toekomst, maar ook op mogelijke veranderingen in die toekomst.

UNStudio richt zich op het creëren van en bijdragen aan een groenere, gezondere en slimmere gebouwde omgeving, zodat de gebruikers van deze omgeving zich meer kunnen concentreren op het bevorderen van sterkere toekomstige gemeenschappen.

UNStudio gelooft dat kennis de sleutel is tot ‘future-proofing the future’. De afgelopen tien jaar heeft UNStudio zich gericht op het vergroten van het begrip van trends en initiatieven in de architectuur en daarbuiten. UNSx en UNSfutures zijn de toegewijde teams van UNStudio die onderzoek doen naar nieuwe vormen van cultuur, methodologieën, materialen en technologieën die de wereld opnieuw vormgeven. De resultaten dragen bij aan onze missie om gebruikersgerichte ontwerpen te maken die adaptief, veerkrachtig en toekomstbestendig zijn, wat de toekomst ook mag brengen.

UNStudio
Stadhouderskade 113
1073 AX Amsterdam
The Netherlands
www.unstudio.com

Maak kennis met UNStudio

Meet our ambassador UNStudio (English version):

UNStudio
Maak kennis met UNStudio