Ambassadeur:
Toko Fuze

Toko Fuze is in 2019 opgericht door Pieter Sprangers en Tom Bokkers. Onze Toko is gelegen tussen het Schieblock en Centraal Station en hiervandaan houden wij zicht op de kansen en mogelijkheden van de stad.

De stad is ons domein, hier wonen we, werken we, kennen we de buurt en ontmoeten we nieuwe mensen. Complexe opgaven maken we begrijpelijk en leuk. Onze blik blijft wel altijd op de mens gericht: hoe houden we de stad toegankelijk voor iedereen en maken we sterke wijken met identiteit en eigenheid?

Ruimten voor mensen vormgeven, mogelijk maken en verbeteren. Samen.

Toko Fuze is sociaal betrokken, inventief en ondernemend. In een tijd en een wereld waarin gewetensvol naar grote transformaties wordt gekeken, zijn oplossingen niet altijd eenvoudig. Naar onze mening beginnen die oplossingen wel bij onszelf. We wachten niet af maar nemen initiatief op plekken waar de stad stokt of processen niet lekker lopen. Juist als architect kijk je anders naar de ruimte om ons heen – we zien kansen die anderen niet zien.

Het werken aan de stad doen we niet alleen: samenwerken en participatie staan bij ons hoog in het vaandel. Hierin speelt een vertrouwelijke band een grote rol. Wij staan voor krachtige concepten en verhalen die bij elk plan aan de basis moet liggen, om de wereld een mooiere, schonere en leefbaardere plek te laten zijn. Maar bovenal doen we dit met veel energie en openheid, zodat plannen gedeelde waarden hebben met de gebruikers.

Toko Fuze

Delftsestraat 19c
3013 AD Rotterdam
The Netherlands

www.tokofuze.nl

Maak kennis met Toko Fuze

Meet our Ambassador Toko Fuze (English version):

Toko Fuze
Maak kennis met Toko Fuze