Succesvol deelnemen

GEVEL 2022 biedt een ruime keuze aan deelnameopties.

Nu is het tijd om alle mogelijkheden voor een succesvolle beursdeelname bij elkaar te zoeken. We bieden veel mogelijkheden om voor en tijdens de beurs jouw marketingdoelstellingen te halen. Onze accountmanagers geven je graag een advies op maat.

Hier alvast een overzicht van de mogelijkheden:

Deelnamepakketten

Wil je het maximale uit je beursdeelname halen?

Vul dan je concept aan met een van de volgende aanvullende pakketten (afname verplicht).

Meer informatie

Zet jezelf volop in beeld

Maak een goede eerste indruk op de bezoeker: adverteer op de nieuwe XL videoschermen in het Jaarbeurs hallencomplex. Bij de verschillende entrees hangen 8 XL videoschermen die direct de aandacht trekken. Deze eyecatchers zijn de uitgelezen kans om jouw product, service en/of bedrijf te promoten.

Meer informatie

Kant en klare marketingpakketten

Maak jouw beursdeelname compleet met een kant en klaar marketingpakket. We hebben de promotie-items alvast gecombineerd, om voor jou als exposant maximale waarde te creëren. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is kiezen voor de strategie: ga je voor Attract, Engage of Accelerate?

Meer informatie

Laat je zien: Buitenreclame

Ook buiten de beursvloer is het mogelijk om de aandacht van de bezoekers te vangen. In en rondom het Jaarbeurscomplex zijn diverse promotiemogelijkheden beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan posters in de centrale hal, toiletreclame (gegarandeerd een rustig moment van aandacht) of een promopoint direct naast de hoofdingang van de Jaarbeurs.

FaircomMedia exploiteert de reclamemogelijkheden rondom het Jaarbeurscomplex. Faircom realiseert ook maatwerk items. Zij bedenken graag opvallende promotiemiddelen die goed aansluiten bij jouw merk en/of producten. Neem een kijkje op de website of neem contact op met Faircom voor een voorstel op maat.

E | info@faircom.nl
T | 020 462 0880

Maatwerk promotiemiddelen

Zet jouw beursdeelname extra kracht bij door de inzet van één of meerdere promotiemiddelen voor, tijdens of na GEVEL. Je vergroot het bereik richting jouw doelgroep optimaal door het inzetten van een Totaalcampagne: een op maat gemaakte marketingcampagne, speciaal voor jou samengesteld.

Voor meer informatie, log in in het klantenportaal “My Jaarbeurs”.

Naar My Jaarbeurs

Wij staan voor u klaar!

Onze accountmanagers adviseren je graag over de beste keuzes bij jouw doelstelling(en).

Neem contact op

Advertorial EDM:

Banner EDM:

Draagtassen:

Flyeren entree:

Flyeren beursvloer:

Lanyards:

Theather- / Presentatiesessie:

Hostess sponsoring:

Theater sponsoring:

€ 995,-

€ 495,-

€ 2.500,-

€ 750,-

€ 375,-

€ 4.950,-

€ 500,-

€ 950,-

€ 3.500,-