GBS - Gutex
Stand: 01.A104
GREEN BUILDING SYSTEMS (GBS) is een coöperatief bedrijf dat betrouwbare biobased bouwmaterialen en bouwsystemen centraal inkoopt en distribueert aan groothandels in Nederland en België. Deze handelaren opereren in de basis volledig autonoom in de markt. Met veel ervaring en kennis van zaken ondersteunt GBS hen in de verkoop en toepassing van deze innovatieve bouwsystemen.

Contact

Laagstraat 10
5156 NH
Oudheusden Nederland
+31 416 707229

Whitepapers

Producten en diensten

Gutex Ultratherm is een regenzekere, isolerende en vaste onderdakplaat met een éénlagige, homogene samenstelling, voorzien van een zware veer en groef aan de 4 zijden. Toepassing zowel in renovatie als nieuwbouw. Uitstekend alternatief voor PIR/PUR isolatie.

GUTEX Multitherm is de vochtbestendige isolatieplaat met éénlagig homogene densiteitsprofiel in houtskeletbouw, massief metselwerk met als eindafwerking, beplanking, beplating of metselwerk. Tevens toepasbaar als isolatiemateriaal onderaan de keper (‘dakspant, dakrib’) te bevestigen in dak als bijkomende isolatie. Voorzien van veer en groef aan alle 4 de zijden.

De nieuwe generatie Thermoflex ®   presteert beter dan andere flexibele houtvezelisolatie matten op de markt! Zijn extreem homogene vezelstructuur maakt hem sterker en meer rigide voor een sterker, duurzamer en makkelijker ingeklemd-in passen in omlijste constructies. Een zeer duurzame en superieure isolatie.

GUTEX Thermofibre is de inblaasisolatie op basis van houtvezel die als ruimtevullende warmte-isolatie dient in gesloten holle ruimtes (compartimenten) en als vrijliggende warmte-isolatie in horizontale constructies (bv. vloer)

GUTEX Thermoinstal is een éénlagige, homogene en drukvaste isolatieplaat voor het isoleren van een leidingspouw binnen.

Houtvezel isolatie plaat voor het isoleren van buitenmuren van binnenuit. Hoge thermische isolatie, uitstekende bescherming tegen oververhitting in de zomer en goede geluidsisolatie in een. Deze isolatie plaat is damp open en vocht regulerend. De plaat is stucbaar met leem en kalk.

Gutex Thermowall is een ideale, homogene pleisterplaat voor het ecologische Gutex isolatiesysteem met een éénlagige samenstelling.

GUTEX vloerplatenisolatie zijn zowel geschikt voor beton of houten plafondconstructies. Bij de toepassing op een betonnen ondergrond is het zeer belangrijk om een goede geluids -isolatieniveau te bekomen, dat de beton en vloerafwerking ontkoppeld zijn. GUTEX houtvezel-isolatieplaten zijn hiervoor uitermate geschikt.

Het grote aantal van de verschillende types GUTEX-platen biedt een waaier van opbouwmogelijkheden. De drukvaste isolatieplaten zijn bijzonder geschikt voor een toepassing onder een natte dekvloer gietasfalt, spaander- en OSB-platen, droge estrichtpanelen, kant- en klaarparket, laminaat en plankenvloeren / parket.

Regenzekere onderdakplaat met een éénlagige, homogene samenstelling, voorzien van veer en groef aan alle vier de zijden.

Afmeting: 1190 x 380 en 40/41mm tand en groef Grondstoffen: Onbehandeld den en spar uit het Zwarte WoudToeslagstof 4% waterglas voor strokenverlijming van de platen Toepassingsmogelijkheden : Als zwevende onderbouw voor geschroefde of genagelde:–plankenvloeren–parket

Links

Mediapartners