Guardian Glass Europe
Stand: 01.A090
1 Seminars

Guardian Glass is één van de belangrijkste fabrikanten van floatglas, gecoat glas met toegevoegde waarde en bewerkte glasproducten ter wereld. U vindt ons hoogkwalitatieve glas overal: in huizen en kantoren, in musea, sportstadions en auto’s en in enkele van de meest iconische projecten ter wereld.

Verschillende gebouwen hebben ook verschillende behoeften op het gebied van esthetiek, prestaties en functie. Er zijn maar weinig bouwmaterialen die een zodanig grote impact op al deze drie gebieden hebben als glas.

Het gebruik van glas in residentiële bouw en bedrijfsgebouwen, zowel binnen als buiten, heeft invloed op het ontwerp, het uitstraling, de thermische prestaties, de veiligheid en beveiliging alsook het comfort en welzijn van de mensen in het gebouw. Architecten en ontwerpers die in het volledige gamma aan mogelijkheden thuis zijn, kunnen deze producten gebruiken om verbluffend mooie ontwerpen met optimale prestaties te creëren die op al deze gebieden uitblinken.

Bij Guardian Glass ontwikkelen we voortdurend glasproducten die de eisen van de moderne architectuur vervullen en overtreffen, waardoor de grenzen worden verlegd van wat er allemaal mogelijk is in glazen gevels en andere toepassingen van structureel glas.

De gebouwschil en de energie uitdaging
Inbedden technologie in ontwerpproces
Nieuwe werkwijze toekomst bouwkolom

Contact

Rue du Puits Romain 19
8070
Bertrange LUXEMBOURG
+352.28.111.1
Twitter

Seminars

The CUBE – Encoding Design and Computing Buildings

De gebouwschil en de energie uitdaging
Inbedden technologie in ontwerpproces
Nieuwe werkwijze toekomst bouwkolom
30-01-2020 | 16:15 -17:00Theater 03 - Projectentheater

Whitepapers

Producten en diensten

Guardian SunGuard® - zonwerend glas

Voor commerciële bouwprojecten biedt de familie zonwerende glasproducten van Guardian SunGuard® heel wat voordelen op het vlak van esthetiek, en besparing. Dankzij onze geavanceerde sputtercoatingtechnologie is het één van de meest veelzijdige glasproducten die u zult vinden. Gebouwd met licht in een verscheidenheid aan kleuren en prestatieniveaus. Combineer coatings met gelaagd glas voor extra bescherming tegen stormen of veiligheidsrisico’s en verbeter tegelijkertijd de energie-efficiëntie van uw gebouw.

Guardian Clarity™ anti-reflective glass

Anti-reflecterend glas dat een uitstekende kijkervaring biedt. Het glas Guardian Clarity™ is geschikt voor iedere toepassing waarbij overmatige weerspiegeling een obstakel vormt en weet functie, sterkte en schoonheid te combineren door het zicht te maximaliseren en de lichtreflectie te minimaliseren. Guardian Clarity™ wordt met een geavanceerde glascoatingtechnologie vervaardigd die de weerspiegeling van 8% tot ongeveer 0,7% vermindert en de lichttransmissie van 90% tot 98% verhoogt, waardoor een vrijwel perfecte kijkervaring zonder vervormingen door het glas ontstaat. Toepassingen omvatten architecturale toegangswegen en gevels, winkeletalages, stadions, hotellobby's en museumvitrines.

ONLINE TECHNISCH PLATFORM VAN GUARDIAN GLASS

Ons internetplatform biedt een gamma van software- en berekeningstools waarmee u 24 uur per dag een berg informatie en hulpmiddelen binnen handbereik hebt, zodat u de juiste producten kunt kiezen uit ons uitgebreide gamma van floatglas, bewerkt glas en glas met toegevoegde waarde.

Links

Mediapartners