Archidat Bouwformatie
Stand: 01.B004
Het bereiken van uw doelgroep is makkelijker gezegd dan gedaan. Op welke doelgroep richt u zich? Zijn dit de opdrachtgevers, architecten of wilt u communiceren met verschillende partijen in de bouwkolom? Naar wie u ook op zoek bent, wij bereiken meer dan 200.000 bouwprofessionals uit alle gelederen van de bouwkolom door middel van ons kennisplatform voor bouwkosten en bouwdetails.

Beursaanbieding
Archidat Bouwformatie heeft voor de bezoekers van GEVEL 2020 een speciale actie. Kom langs op de stand van Archidat Bouwformatie en scan uw beurspas, dan krijgt u een abonnement op het geheel vernieuwde Bouwdetails Online platform een half jaar gratis.

Contact

Vliegveld Valkenburg, Gebouw 377
2223 LA
Katwijk Nederland
071-5191960
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

Bouwkosten Online

Bouwkosten Online werkt niet alleen met de materiaalprijs, maar met een gemiddelde gemonteerde richtprijs, dus inclusief manuren en bijkomende kosten. Precies dé informatie die een architect in de ontwerpfase nodig heeft. De aannemer gebruikt de informatie om snel en eenvoudig een marktconforme offerte op te stellen, terwijl de adviseur de bouwdeelkosten gebruikt om verschillende alternatieven naast elkaar te zetten.

ArchiCalc calculatiesoftware

ArchiCalc is het meest gebruiksvriendelijke calculatieprogramma binnen de bouwsector voor efficiënt calculeren, het maken van een kostenraming, begroting of een offerte.
Het calculatieprogramma bevat de kostengegevens uit Bouwkosten Online.

Bouwdetails Online

Bouwdetails Online (https://bouwdetails.bouwformatie.nl) is de grootste database voor referentiedetails in de bouwbranche. Vele architecten, tekenaars en andere ontwerpende en voorschrijvende partijen maken reeds gebruik van de details. Als bezoeker van GEVEL 2020 kunt u uw bezoekerspas laten scannen op de stand van Archidat Bouwformatie. Hierna krijgt u op uw account het abonnement Bouwdetails Online Woningbouw voor 6 maanden geladen.

Links

Mediapartners