3ACP b.v.
Stand: 01.G030
3ACP is specialist in het realiseren van unieke aluminium gevels voor kantoren, winkels en andere gebouwen. Als gecertificeerd verwerker van Alucobond werken de ervaren vakmensen van 3ACP iedere dag nauw samen met aannemers om het ontwerp van architecten tot in de detail te realiseren. De jarenlange ervaring, mensgerichte aanpak en zeer korte lijnen zorgen zowel voor een vlot bouwproces als voor een eindresultaat waar alle betrokken partijen trots op zijn.   

Alucobond is een prachtig en veelzijdig aluminium composietproduct dat gebouwen een unieke uitstraling geeft. De mogelijkheden en voordelen van een gevel van Alucobond zijn enorm en maatwerk onze dagelijkse bezigheid. Kom naar de stand van 3ACP en maak kennis met de vakmensen en de mogelijkheden. We kijken ernaar uit u in onze stand te mogen begroeten.

Contact

Binnenhaven 18
2965 AC
Nieuwpoort Nederland
+31 184 608000

Producten en diensten

Alucobond

Alucobond levert aluminium composiet panelen, beter bekend als ACP. Een paneel bestaat uit drie delen: twee aluminiumplaten die zijn verbonden met een niet-aluminium kern.

3ACP Alucobondspecialist van Nederland

Ongeacht het fabricaat ontwikkelen wij aluminium composiet panelen volgens uw specificaties, compleet op maat en gevormd in onze eigen fabriek. Direct vanaf de tekentafel op de bouwplaats.

Links

Mediapartners