Aliplast N.V.
Stand: 01.TL15
Aliplast besteedt niets uit! Alles gebeurt onder één dak: van idee tot matrijstekening, van perspaal tot extrusie, van oppervlaktebehandeling tot het coaten van de profielen, van isoleren en verpakken tot het verzorgen van het transport naar fabrikanten van ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels in België, Frankrijk, Nederland, Duitsland, Zwitserland, Zweden, Denemarken, Noorwegen en Portugal.  

Omdat we alles binnenshuis houden, zijn onze afdelingen beter op elkaar afgestemd. We hebben een uitermate goed zicht op alles wat te maken heeft met de productie van profielen en toebehoren. Op die manier drukken we het kostenplaatje van het productieproces, wat alle partijen ten goede komt. Daarom vormt Aliplast voor jou het ideale profiel!

Contact

Waaslandlaan 15
9160
Lokeren België
+32 93405555
LinkedIn

Producten en diensten

Max Light

Aliplast Aluminium Systems lanceert met zijn nieuwe ‘Max Light’ serie uiterst slanke aluminium raam- en deurprofielen op de markt. De elegante en slanke profielen zorgen voor een minimale aanzichtbreedte van 35 mm die bijdragen aan de esthetiek van het gebouw én voor een optimale lichtinval zorgen. 

Dankzij de nauwe samenwerking tussen de projectadviseurs van Aliplast en o.a. architecten kan er heel snel geanticipeerd worden op de marktvraag van morgen. Zo ontwikkelde Aliplast ook deze reeks met hoogwaardige, thermisch onderbroken raam-en deurprofielen, die ideaal geschikt zijn voor projecten waarin strenge eisen worden gesteld aan thermische én akoestische isolatie

Binnen de ‘Max Light’ serie heeft men de keuze uit verschillende kaderprofielen en esthetische vleugels waardoor voor ieder project, zowel renovatie als nieuwbouw, een passend profiel kan worden ontworpen. Naast de ‘Steel’ variant die uitstekend past voor de staal-renovatiemarkt bieden we een volledig vlakke ‘Modern’ versie evenals een verdikt profiel, genaamd ‘Design’, dat de indruk wekt van een vliesgevel. 

Bij de ontwikkeling van het driekamersysteem werd er veel aandacht besteed aan de isolatie door gebruik te maken van een nieuwe, innovatieve technologie. Waar in de markt standaard gebruik wordt gemaakt van polyamide isolatie, wordt de ‘Max Light’ geoptimaliseerd met Noryl strips wat zorgt voor een betere thermische isolatiewaarde. Daarnaast bereikt de ‘Max Light’ uitstekende waarden op gebied van wind (Klasse C5 – NBN EN 12210)- en waterdichtheid (Klasse E1650 en NBN EN 12210) en luchtdoorlatendheid (Klasse 4 - NBN EN 12207). Bovendien beschikt het systeem ook over een weerstandsklasse 2 tegen inbraak (voldoet aan NEN 5096 & ENV 1627).

Links

Mediapartners