Hi-Con Nederland B.V.
Stand: 01.B100,01.D132
1 Seminars
Hi-Con heeft zich gespecialiseerd in high performance concrete. We maken gebruik van de eigenschappen van het materiaal om uw dromen van een unieke architectuur te laten uitkomen.

Dit zeer sterke en duurzame beton wordt gebruikt voor het maken van mooie trappen, balkons, bruggen en gevels in premium kwaliteit.

Het merk Hi-Con is vertegenwoordigd in Nederland, Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken. Het hoofdkantoor van Hi-Con is gevestigd in Denemarken.
De gebouwschil en de energie uitdaging
Inbedden technologie in ontwerpproces

Contact

Edisonweg 10
2952 AD
Alblasserdam Nederland
+31 888118390
LinkedIn

Seminars

Gevelelementen in beton nu met spectaculair weinig materiaal

De gebouwschil en de energie uitdaging
Inbedden technologie in ontwerpproces
30-01-2020 | 12:30 -13:15Theater 03 - Projectentheater

Whitepapers

Producten en diensten

Balkons in High Performance Concrete

Alle balkons zijn op maat gemaakte en zorgvuldig aangepast aan elk project om de architectonische expressie en functionaliteit te benadrukken. Hi-Con levert verschillende soorten balkons, op basis van de volgende types:
  • Balkons met borstweringen
  • Uitkragende balkonplaten

Trappen in High Performance Concrete

Alle trappen zijn op maat gemaakt en zorgvuldig afgestemd op ieder project, dat maakt onze trappen tot een architectonisch hoogstandje in expressie en functionaliteit. Wij leveren deze soorten trappen:
  • Muizentrappen
  • Spiraaltrappen
  • Wentel- of spiltrappen

Gevels in High Performance Concrete

Gevelelementen van Hi-Con zijn op maat geprefabriceerde elementen van High Performance Concrete, die waarde toevoegen aan het hele bouwproces. Onze superdunne gevelelementen maken gebruik van de eigenschappen van high performance concrete om premium architectuur te creëren. We hebben de volgende oplossingen:
  • Esthetische vliesgevels
  • Enkelzijdig geïsoleerde elementen
  • Gevelbekleding
  • Sandwichelementen

Gevels in GRC by BB fiberbeton

Gevelelementen van Hi-Con zijn op maat geprefabriceerde elementen. Naast onze slanke elementen in ons bekende High Performance Concrete, bieden we nu ook extreem dunne en lichtgewicht gevelelementen in glasvezelversterkt beton, ofwel GRC (glassfibre reinforced concrete).

Hi-Con Nederland werkt exclusief samen met BB fiberbeton, producent van uiterst hoogwaardig GRC en marktleider in Denemarken.

Onze extreem dunne en lichtgewicht gevelelementen maken gebruik van de eigenschappen van GRC by BB fiberbeton. Hiermee voegen we waarde toe aan het hele bouwproces en maken we premium architectuur mogelijk.

Links

Mediapartners