Duco Projects nv
Stand: 01.C066
Sinds de oprichting in 1991 zet Duco Ventilation & Sun Control gezondheid in al zijn ontwikkelingen op het gebied van ventilatie- en zonweringsystemen centraal, steeds met een knipoog naar optimaal bewonerscomfort en maximale energie-efficiëntie. Een compleet gamma van innovatieve totaaloplossingen voor woningen, kantoren, scholen of zorginstellingen vormen de ultieme garantie voor een gedegen binnenluchtkwaliteit waarin iedereen zich thuis voelt. Duco, Home of Oxygen

Contact

Bedrijvenlaan 2
8630
Veurne België
+32 58 330066
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

DucoSlide Wood

Boeiend samenspel tussen hout en aluminium

Met DucoSlide Wood krijgt elke gevel een speciale touch door de mobiele, houten lamellen onzichtbaar binnen het aluminium kader te bevestigen. Om de lamellen extra stevig te maken en zo vervorming tegen te gaan, werd er gekozen voor kwartiersgezaagd hout. Dit in combinatie met de duurzame en veerkrachtige Western Red Cedar (die eveneens uitstekend bestand is tegen rot en verwering), het lichte gewicht en de beperkte paneeldikte maakt van DucoSlide Wood een functionele en esthetische oplossing tegen oververhitting.

DucoSlide BiFold & DucoSlide QuadraFold

Architecturale schuifpanelen

Om steeds een oplossing op maat te kunnen aanbieden, voegde Duco een nieuw stukje aan de ‘zonweringpuzzel’ toe. De enkele vouwpanelen van de handmatig te bedienen DucoSlide BiFold staan synoniem voor een dynamische vorm van architecturale zonwering, beschikbaar in twee uitvoeringen: met vaste, aluminium lamellen of een geperforeerde, aluminium plaat. Wie liever inzet op dubbele vouwpanelen, kan opteren voor DucoSlide QuadraFold.

DucoGrille NightVent

Efficiënte (nacht)koeling op een natuurlijke manier

Gesterkt door zowel de esthetiek van het buitenrooster en het binnenpaneel, als door de toevoer van grote debieten verse buitenlucht, leent de DucoGrille NightVent voor glasdiktes tussen 24 en 48 mm zich uitstekend voor een efficiënte en energiezuinige koeling van eender welk gebouw. Nieuw bij dit glasvervangend ventilatieluik is de bediening, die voortaan zowel manueel als volautomatisch kan gebeuren

‘High Performance’ lamellen

‘High Performance’ lamellen

Een maximale luchtdoorlaat in combinatie met een grote waterwerendheid, zelfs in extreme weersomstandigheden: dat is waar de esthetisch vormgegeven ‘High Performance’ lamellen in Duco’s gamma lamellenwandsystemen voor staan. Extra troef vormt het unieke ‘Draai-Klik’ systeem, dat een snelle en eenvoudige montage garandeert. Nieuw in het gamma is DucoWall Classic 45HP. Deze nieuwe lamel voor moderne geveloppervlaktes combineert het strakke design van de Z-vormige lamel met een fysische, vrije doorlaat van 60%. Zelfs bij een vaste stap van 50 mm blijft een hoge doorlaat gewaarborgd.

Links

Mediapartners