Duco Ventilation & Sun Control
Stand: 01.C066
Duco Ventilation & Sun Control zet in al zijn ontwikkelingen op het vlak van ventilatie en zonweringsystemen gezondheid centraal. Het uitgebreide gamma aan ventilatieroosters en architecturale buitenzonwering zijn dé garantie voor een gezond en comfortabel binnenklimaat.

Sinds de oprichting in 1991 is Duco uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de Europese markt van natuurlijke ventilatie- en zonweringsystemen. En dit bleek de juiste keuze te zijn, want natuurlijk staat synoniem voor gezond.

Voor elke situatie heeft Duco de oplossing in huis: ventilatie via het raam of de gevel, geluiddempend of met zonwering. De architecturale zonwering geeft een gebouw niet enkel een esthetische meerwaarde, maar zorgt er ook voor dat de koellast daalt. Zo wordt een energieverslindende airco op natuurlijke wijze overbodig gemaakt.

Een doordachte combinatie van basisventilatie, buitenzonwering en nachtventilatie zorgt voor een optimale luchtkwaliteit binnenshuis. Duco biedt zowel voor woning, kantoor, school of zorginstelling een innovatie totaaloplossing waar gezondheid centraal staat.

Contact

Bedrijvenlaan 2
8630
Veurne België
+32 58 330066
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

DucoSlide Wood Vertical

Boeiend samenspel tussen hout en aluminium

Met DucoSlide Wood Vertical krijgt elke gevel een speciale touch door de mobiele, verticale lamellen onzichtbaar binnen het aluminium kader te bevestigen. Om de lamellen extra stevig te maken en zo vervorming tegen te gaan, werd er gekozen voor kwartiersgezaagd hout. Dit in combinatie met de duurzame en veerkrachtige Western Red Cedar (die eveneens uitstekend bestand is tegen rot en verwering), het lichte gewicht en de beperkte paneeldikte maakt van DucoSlide Wood Vertical een functionele en esthetische oplossing tegen oververhitting. De mogelijkheid om de schuifpanelen motorisch aan te drijven & de mogelijkheid tot enkele BiFold of dubbele QuadraFold vouwpanelen maakt van DucoSlide Wood Vertical het systeem bij uitstek.

DucoSun Cubic Design

Strakke lamellen met geïntegreerde LED-verlichting

Bij de nieuwe DucoSun Cubic Design lamellen zitten LED-strips geïntegreerd in het aluminium profiel. Verschillende diktes (400/500/600 mm) van lamellen kunnen hierbij gecombineerd worden. De zonwering zorgt voor een optimaal evenwicht: maximum aan zonlicht en minimum aan zonnehitte. In beweegbare opstelling is de zonwering tot 360° draaibaar.

DucoGrille NightVent

Efficiënte (nacht)koeling op een natuurlijke manier

Gesterkt door zowel de esthetiek van het buitenrooster en het binnenpaneel, als door de toevoer van grote debieten verse buitenlucht, leent de DucoGrille NightVent voor glasdiktes tussen 24 en 48 mm zich uitstekend voor een efficiënte en energiezuinige koeling van eender welk gebouw. Nieuw bij dit glasvervangend ventilatieluik is de bediening, die voortaan zowel manueel als volautomatisch kan gebeuren

DucoSlide LuxFrame XXL

Aluminium schuifpanelen

Met de DucoSlide LuxFrame 45/130 kunnen voortaan hoogtes tot 6 meter overbrugd worden. De vleugelvormige Ellips 150-lamellen, vervat in het kaderprofiel, hebben een hellingshoek van 45° waardoor een optimale wering van zowel hitte als lichtinval bereikt wordt. De schuifpanelen kunnen manueel of elektronisch bediend worden.

Links

Mediapartners