Vandersanden B.V.
Stand: 01.C090
2 Seminars
De liefde voor baksteen, daar is het in 1925 al mee begonnen. En met de liefde voor schoonheid, innovatie, vakmanschap en aandacht voor mens en milieu is Vandersanden gegroeid tot hoofdrolspeler bij de ontwikkeling van langdurig mooie gevels.

Vandersanden heeft bij die ontwikkeling steeds vaker een adviserende rol in het voortraject. Vele projecten zijn daar inmiddels voorbeeld van. Wij kijken naar een ontwerp of pand en beoordelen wat technisch het beste werkt. Dat gaat veel verder dan advies over de gevelsteen, baksteenstrip of het gevelsysteem, maar ook over de structuur erachter, de verbindingen ertussen, samenwerking met leveranciers, de realisatie tot en met de fase na de oplevering.

Kijk voor meer informatie over Vandersanden op www.vandersanden.com

Bezit vs Gebruik gevels en gebouwen
Veranderde behoefte eindgebruiker
Nieuwe werkwijze toekomst bouwkolom
De gebouwschil en de energie uitdaging
Inbedden technologie in ontwerpproces

Contact

Spijksedijk 24
6917 AB
Spijk Nederland
+31 88 3240031
LinkedIn

Seminars

Kanteling van denken in de gevelbranche is onvermijdelijk

Bezit vs Gebruik gevels en gebouwen
Veranderde behoefte eindgebruiker
Nieuwe werkwijze toekomst bouwkolom
28-01-2020 | 11:00 -11:45Theater 03 - Projectentheater

Nieuwe standaard voor langdurig mooie gevels

De gebouwschil en de energie uitdaging
Inbedden technologie in ontwerpproces
Nieuwe werkwijze toekomst bouwkolom
29-01-2020 | 11:00 -11:45Theater 03 - Projectentheater

Producten en diensten

E-Board - totaalpakket met baksteenstrippen en isolatie

E-Board is dé slimme geveloplossing waarmee lichte en slanke gevels gerealiseerd kunnen worden met een vlotte verwerking. De esthetische mogelijkheden zijn eindeloos en geven de ontwerper een optimale vrijheid. Naast het behalen van een maximale EPC geeft E-Board een zee aan binnenruimte en is het mogelijk om het uiterlijk van een gebouw te handhaven (i.v.m. welstandseisen) of juist een nieuw jasje te geven aan renovatie- en transformatieprojecten.

ECO Baksteenstrippen

Als eerste en enige ter wereld slaagt Vandersanden erin om baksteenstrippen in handvorm en wasserstrich te produceren die niet gezaagd worden uit traditionele stenen. Deze duurzame strippen worden gemaakt met 70% grondstof- en ruim 50% energiebesparing!

Kom op Gevel2020 de nieuwste collectie Wasserstrich bewonderen in de ‘sophisticated’ sortering wit, zwart, grijs en groen en laat u inspireren tot nieuwe mogelijkheden.

Links

Mediapartners