Vandersanden B.V.
Stand: 01.C090
1 Seminars

Dit is het verhaal van Vandersanden Group. Al meer dan 90 jaar een familiebedrijf, gedreven door innovatie, eerlijkheid, vertrouwen en respect. Wij bieden producten die inspireren tot het ontwerp en de realisatie van mooie gebouwen en de aanleg van straten en tuinen. Als business partner bouwen we aan duurzame relaties gebaseerd op openheid. Wij luisteren naar onze klanten en begrijpen hun behoeften. Samenwerken met Vandersanden Group betekent opgenomen worden in de grote Vandersanden familie. Ontdek het zelf!

Wij denken graag met u mee bij de keuze van gevelstenen, geveloplossingen en straatbakstenen. Voor elke klant dragen wij graag ons ‘steentje’ bij. U kan rekenen op een grote rijkdom aan expertise van onze adviseurs, architecten, bouwkundige ingenieurs en plaatsingsspecialisten. Ons serviceteam staat u graag te woord bij uw esthetische keuzes, technische vragen of complexe uitdagingen. In onze eigen Research & Development afdeling ontwikkelen wij nieuwe baksteentoepassingen of –oplossingen die naadloos aansluiten bij de behoeften van de nationale en internationale bouwmarkt.   Mooie voorbeelden hiervan zijn E-Board®, een geveloplossing met hoogwaardige isolerende aspecten. Voor de ontwikkeling van Zero®, een gepatenteerde baksteen voor voegloos metselwerk namen we met grote trots een innovatie award in ontvangst. Signa®, een geprefabriceerde vliesgevelconstructie, werd bekroond het prestigieuze, internationale A’design award.

Onzichtbaar vernuft
Materiaalinnovatie
Inside out, outside in

Contact

Spijksedijk 24
6917 AB
Spijk Nederland
+31 316 566400
LinkedIn

Seminars

Een buikvormige gevel van baksteen

Coen Smits
architect, KdV Architectuur
23-01-2018 | 15:00 -15:30Projectentheater

Whitepapers

Producten en diensten

E-Board

E-Board is dé slimme geveloplossing waarmee lichte en slanke gevels gerealiseerd kunnen worden met een vlotte verwerking. De esthetische mogelijkheden zijn eindeloos en geven de ontwerper een optimale vrijheid. Naast het behalen van een maximale EPC geeft E-Board een zee aan binnenruimte en is het mogelijk om het uiterlijk van een gebouw te handhaven (i.v.m. welstandseisen) of juist een nieuw jasje te geven aan renovatie- en transformatieprojecten.

Links

Mediapartners