Venster Techniek B.V.
Stand: 01.A042
Venster Techniek levert innovatieve oplossingen voor de kozijnindustrie. Bij ons is geen product hetzelfde, omdat elke klantvraag anders is. Wij leveren dorpels, glas-aanslagprofielen en dichtingsprofielen voor zowel houten als kunststofkozijnen. Wij testen al onze producten in de praktijk en weten daarom altijd de meest optimale oplossing te bieden.

Tijdens de vakbeurs Gevel 2018 toont VT systemen, de dochteronderneming van Venster Techniek, u voor het eerst een uniek gepatenteerde deurconcept. Deze deur is wind- en waterdicht en altijd inbraakwerend, ook bij een kromtrekkende deur van 8 mm. Op dinsdag 23 januari om 11:00 uur, tijdens de opening van Gevel 2018, zal deze probleemloze deur onthuld worden. Graag nodigen wij u uit om kennis te maken met dit unieke concept en de vele voordelen te ervaren. Komt u onze stand bezoeken?

Naast uw kennismaking met dit unieke deurconcept laten wij u graag kennismaken met Venster Techniek als innovatieve partner voor de kozijnindustrie. Wij lichten u graag toe waar wij het verschil maken.

Contact

Ericaweg 9
7021 PB
Zelhem Nederland
0314-625933
LinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

VTS Door

Veel voordeuren blijken in Nederland niet genoeg wind- en waterdicht. Tijd om op zoek te gaan naar vernieuwde detailleringen om die bouwfysische prestatie te verbeteren. Het uniek, gepatenteerde deurconcept van VT systemen, de dochteronderneming van Venster Techniek, heeft veel voordelen voor de gebruiker. Deze probleemloze deur is wind- en waterdicht en wordt altijd inbraakwerend afgesloten, door het automatische vergrendelende slot. Daarnaast blijven alle functies behouden bij een kromtrekkende deur van max. 8 mm. Ook bij verandering in de stand van de deur, door kromtrekken bij kou en warmte, hoeft de deur niet opnieuw te worden afgesteld. 

-Standaard kozijndetails
-Standaard kaderdeuren
-Gelijk slot voor- en achterdeuren
-Grootste opleveringskracht getackeld 
-Geen na-stel werkzaamheden


Links

Hoofdmediapartnershib-jblogo.png
Mediapartners