3ACP b.v.
Stand: 01.A046
3ACP is specialist in het realiseren van unieke aluminium gevels voor kantoren, winkels en andere gebouwen. Als gecertificeerd verwerker van ALUCOBOND werken de ervaren vakmensen van 3ACP iedere dag nauw samen met aannemers om het ontwerp van architecten tot in de detail te realiseren. De jarenlange ervaring, mensgerichte aanpak en zeer korte lijnen zorgen zowel voor een vlot bouwproces als voor een eindresultaat waar alle betrokken partijen trots op zijn.   

ALUCOBOND is een prachtig en veelzijdig aluminium composietproduct dat gebouwen een unieke uitstraling geeft. De mogelijkheden en voordelen van een gevel van ALUCOBOND zijn enorm en maatwerk onze dagelijkse bezigheid. Kom naar de stand van 3ACP en maak kennis met de vakmensen en de mogelijkheden. We kijken ernaar uit u in onze stand te mogen begroeten.

Contact

Edisonweg 16-18
2964 LK
Groot-Ammers Nederland
+31 184 60 80 00
LinkedIn

Producten en diensten

Vanwege ons vakmanschap worden wij vaak gevraagd om ontwerpen te realiseren waarin de unieke mogelijkheden van het ALUCOBOND®-composietmateriaal optimaal benut worden. In onze productiehal maken onze vakmensen alle aluminium elementen voor bijzondere vormen op maat. Vervolgens worden deze nauwgezet op de bouwplaats gemonteerd. 

Een prachtig voorbeeld hiervan is de 'smiley', de lachende gevel, van Cinema Gold in Veldhoven.  

Verlijmde gevels geven een mooie uitstraling, doordat de bevestigingsmiddelen onzichtbaar zijn. Het verlijmen van gevelpanelen is echter niet altijd mogelijk en is weersafhankelijk. Met EASYFIX wordt het mogelijk het hele jaar door gevelpanelen van ALUCOBOND® te monteren met de uitstaling van een gelijmde gevel. Bovendien is EASYFIX voordeliger dan het traditionele cassettesysteem. 

3ACP introduceert EASYFIX op de Gevelbeurs 2020. Naast de standaard uitvoering van ALUCOBOND® tonen wij EASYFIX Plus en EASYFIX De Luxe, oplossingen die een nog mooiere en hoogwaardigere verfraaiing van de gevel mogelijk maken.

ALUCOBOND® is aluminium composietmateriaal, beter bekend als ACP. Een paneel bestaat uit drie delen: twee aluminiumplaten die zijn verbonden met een niet-aluminium kern.

Kenmerken:
Het materiaal bestaat uit 2 aluminium lagen met daartussen een kern van composiet.
De kern varieert op basis van de gewenste toepassing en de gestelde eisen.
De standaarddiktes van het materiaal zijn 3, 4 en 6 mm.
De standaardbreedtes van het materiaal zijn 1250 en 1500 (andere maatvoering mogelijk).
De lengte van het materiaal kan tot 8000 mm.
Brandklasse : Alucobond Plus (B-s1,d0) Alucobond A2 ( A2-s1,d0) conform EN 13501-1.

Voordelen:
Onderhoudsarm
Licht in gewicht t.o.v. aluminium platen door composietkern
Veelzijdig te bewerken met strakke zettingen, hoeken en bijzondere vormen
Uitgebreide kleur- en coatingsmogelijkheden
Constante kwaliteit met hoge kleurechtheid
Onzichtbare bevestiging mogelijk

Links

Mediapartners