Aberson B.V
Stand: 01.B127
Aberson en keramiek. Al negentig jaar een sterke combinatie. Onze passie voor keramische producten zit diep ingebakken in ons DNA. Net als onze drive om continu te vernieuwen. En om vooruit te lopen op wat de markt én toekomst van ons vragen.

Innovatieve kijk op keramiek
Naast een ervaren oog voor bakstenen en dakpannen hebben wij een innovatieve kijk op onder meer gevelsystemen en prefab metselwerk. Want Aberson staat voor producten van vandaag en morgen; een assortiment net zo breed als de behoefte van de markt. Nieuwe producten en verrassende mogelijkheden. Wij dragen ze aan, architecten lopen ermee weg. Slimme oplossingen en rendabele alternatieven. Wij hebben ze, aannemers gaan er graag mee aan de slag.

A-Brick! Bekijk ons nieuwste gevelsysteem op Gevel 2020
Op Gevel 2020 lanceren we ons nieuwste keramisch gevelsysteem: A-Brick. Slim, licht en passend bij duurzame ambities. We vertellen je er graag alles over bij stand B127!

Contact

Gouwe 1
8032 CA
Zwolle Nederland
+31 88 1185700

Whitepapers

Producten en diensten

Op Gevel 2020 lanceren we ons nieuwste keramische gevelsysteem: A-Brick! Slim, licht en duurzaam. De strips van hoogwaardige kwaliteit hangen in metalen cassettes en zijn volledig mechanisch geborgd. Lijm of mortel is niet nodig. Voor nu sterk en stevig, jaren later eenvoudig te demonteren. Dat past bij duurzame ambities.

Pionieren in ontwerp 
Kies uit verschillende kleuren en structuren, met of zonder stootvoeg en formaten tot wel 400 mm lang. Nóg wel, want we zouden Aberson niet zijn als we niet steeds blijven vernieuwen. 

Gebakken lucht 
Met 75% minder klei is de A-Brick licht. Een groot voordeel bij hoogbouw, voor een lichte constructie en meer bewoonbaar oppervlak. En natuurlijk renovatie: toch een keramische gevel, zonder extra fundering. 

Meer weten?
Kom tijdens Gevel 2020 langs bij stand B127, dan vertellen we je er alles over. Met een kop goede koffie natuurlijk. Wil je ons later nog bereiken? Bel ons op  088 - 118 57 00 of mail ons op info@aberson.nl.

Links

Mediapartners