Deelnamemogelijkheden

Deelnemen aan GEVEL 2020 is overzichtelijk en betaalbaar. Zet uw innovatieve product of materiaal centraal in een van onze compacte en complete standbouwoplossingen. Bijvoorbeeld een Toplocatiepakket met fraai uitgelicht presentatieblok, of het All-in pakket met alle voorzieningen tegen een zeer scherpe prijs.

 

Uw eigen stand bouwen
Bouwt u liever uw eigen stand? De plattegrond van GEVEL 2020 biedt u de keus uit verschillende mooie locaties met een oppervlak vanaf 21 m².

 

Toplocatiepakket
Met het GEVEL Toplocatiepakket beschikt u over een fraai vormgegeven stand op een uitstekende locatie. In het gangpad voor uw stand staat een presentatieblok waarop u uw noviteit of innovatie kunt tonen. Het pakket is inclusief catering, Wi-Fi en parkeerkaarten. Op de website plaatsen wij uw banneradvertentie. Het GEVEL Toplocatiepakket is beschikbaar op een beperkt aantal door ons geselecteerde locaties.

 

All-in pakket
Met het GEVEL All-in pakket heeft u de meeste facilitaire zaken rondom uw beursdeelname in een keer geregeld. Een verzorgde stand in houtbouw, aangevuld met catering, Wi-Fi en parkeerkaarten. We laten u graag de mogelijkheden zien.

Mediapartners