Deelnamemogelijkheden
Op 28,29 en 30 januari 2020 geeft GEVEL het podium aan vooruitstrevende leveranciers op het gebied van ontwerpen en engineeren van de gebouwschil. Deelnemen aan GEVEL kan op meerdere manieren. Heb jij een innovatief product dat je wilt laten zien? Wil je jouw expertise en kennis graag delen op het podium van GEVEL in de vorm van een keynote of workshop? Of heb je meegewerkt aan een gaaf innovatief project dat je wilt laten zien aan een architect of opdrachtgever? Op de GEVEL vakbeurs is het mogelijk!


Hoe kan ik deelnemen?

1. Reserveer een stand
Laat jouw innovatieve product zien en kom in contact met architecten, opdrachtgevers en technische adviesbureaus. Bouw je eigen stand of kies voor een stand die wij voor je inrichten en klaarzetten.


 • Bouw je eigen stand
  Kies een mooie plek op de plattegrond om je stand neer te zetten, met afmetingen vanaf 21m². 

 • First class pakket
  Liever een stand door ons laten bouwen? Met het GEVEL First class pakket beschik je over een fraai vormgegeven stand op een uitstekende locatie. In het gangpad voor je stand staat een presentatieblok waarop je noviteit of innovatie kunt tonen. Het pakket is inclusief catering, Wi-Fi en parkeerkaarten. Wij plaatsen je banneradvertentie op de website. Het GEVEL First class pakket is beschikbaar op een beperkt aantal door ons geselecteerde locaties rondom het theater en het terras (zie plattegrond).

  Wil je meer weten of direct je stand op de beurs boeken? Bekijk alle mogelijkheden en prijzen in de brochure en neem contact op met Tom van der Zwaag om je deelname aan GEVEL te bespreken. 

 • Premium pakket
  Met het GEVEL Premium pakket heb je de meeste facilitaire zaken rondom je beursdeelname in een keer geregeld. Een verzorgde stand in houtbouw, aangevuld met catering, Wi-Fi en parkeerkaarten. Met het Premium pakket kies je je eigen spot op de beursvloer en wij leveren een achterwand met de standaardhoogte van 2,5 meter. Bekijk alle mogelijkheden in de brochure en neem contact op met Tom van der Zwaag om je deelname aan GEVEL te bespreken. 2. Deel jouw expertise als spreker
Heb jij een gaaf verhaal over een innovatief product of deel je graag je expertise in de vorm van een keynote of workshop? Dat kan! Je hoeft geen stand te hebben op de beursvloer om deel te nemen als spreker van GEVEL. Bespreek alle mogelijkheden met Tom van der Zwaag en wie weet sta jij als spreker op het podium van GEVEL.


3. Neem deel aan de Projecten Expo
Meer dan ooit draait GEVEL om projecten! Heb jij meegewerkt aan een gaaf project en wil je dit laten zien aan architecten en bouwkundigen? Gevel biedt de gelegenheid om niet alleen producten te tonen, maar ook projecten te laten zien door middel van een speciale ‘projecten expositie’. Laat bouwelementen en mock-ups op ware grootte zien aan de bezoeker. Juist de werkelijke combinatie van materialen en producten maakt indruk op deze doelgroep: het inspireert én informeert.

 

Mediapartners