Deelnamemogelijkheden

Deelnemen aan GEVEL 2020 is overzichtelijk en betaalbaar. Zet je innovatieve product of materiaal centraal in een van onze compacte en complete standbouwoplossingen. Bijvoorbeeld een Toplocatiepakket met fraai uitgelicht presentatieblok, of het All-in pakket met alle voorzieningen tegen een zeer scherpe prijs.

 

Je eigen stand bouwen
Bouw je liever een eigen stand? De plattegrond van GEVEL 2020 biedt je de keus uit verschillende mooie locaties met een oppervlak vanaf 21 m².

 

Toplocatiepakket
Met het GEVEL Toplocatiepakket beschik je over een fraai vormgegeven stand op een uitstekende locatie. In het gangpad voor je stand staat een presentatieblok waarop je je noviteit of innovatie kunt tonen. Het pakket is inclusief catering, Wi-Fi en parkeerkaarten. Op de website plaatsen wij jouw banneradvertentie. Het GEVEL Toplocatiepakket is beschikbaar op een beperkt aantal door ons geselecteerde locaties.

 

All-in pakket
Met het GEVEL All-in pakket heb je de meeste facilitaire zaken rondom je beursdeelname in een keer geregeld. Een verzorgde stand in houtbouw, aangevuld met catering, Wi-Fi en parkeerkaarten. We laten je graag de mogelijkheden zien.

Mediapartners