Contact

Voor al je vragen kan je op werkdagen contact opnemen met Jaarbeurs Customer Service
Tel.: +31 30 295 2999
E-mail: salessupport@jaarbeurs.nl

Tom van der Zwaag
Accountmanager
Tel.: +31 30 295 2999
E-mail: tom.van.der.zwaag@jaarbeurs.nl

linkedin_button.png


Belangrijke mededeling

Jaarbeurs B.V. ontvangt recentelijk veel vragen en klachten van exposanten naar aanleiding van e-mails van Fairs & Business, Eloy Gonzalo 27, E-28010 Madrid, Spanje.

De brief van Fairs & Business suggereert bedoeld te zijn om correcties door te geven om bedrijfsgegevens up-to-date te houden voor een correcte vermelding op de website www.fairs-business.com. Hier is men, na ondertekening van de brief, gebonden aan een jaarlijkse betaling van bijna € 1.177 voor een periode van 3 jaar.

Of u, als exposant, gebruik wenst te maken van de mogelijkheid vernoemd te worden op de website van Fairs & Business, kunnen wij natuurlijk niet voor u beslissen.

Voor de volledigheid delen wij u mee, dat er geen enkele sprake is van samenwerking of verbondenheid tussen Jaarbeurs B.V. en Fairs & Business. Wij vinden deze mailings/post misleidend en hebben hiervan ook melding gedaan bij het meldpunt voor acquisitiefraude.

Wij vermoeden, dat Fairs & Business de adresgegevens van exposanten uit oude beurscatalogi en beursgerelateerde websites van Jaarbeurs overneemt. Wij verzekeren u, dat Jaarbeurs B.V. op geen enkele wijze samenwerkt met Fairs & Business en haar geen exposantengegevens (heeft) verstrekt.

Wij hopen u hiermee van dienst te zijn geweest. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen met onze afdeling Customer Service via telefoonnummer 030 - 295 59 99.

Mediapartners