Artikel, Nieuws 1 april 2022

De week van GEVEL ambassadeur UNStudio

Graag introduceren wij de ambassadeur van de eerste beursdag, dinsdag 31 mei: het team van UNStudio. Met Machteld Kors, Astrid Piber, Nyasha Harper en Ayax Abreu Garcia is een vertaling gemaakt van het thema INCEPTION naar vier interessante sessies in de Arena, waarbij de zon en de inspiratie uit de natuur centraal staan. Met veel (internationale) gasten, spannende projectpresentaties én een expositie over de mogelijkheden van fotovoltaïsche panelen in de gevel, is de dag met UNStudio vol informatie, inspiratie en interactie!

INCEPTION SUN

‘De natuur is onze ultieme inspiratiebron voor toekomstbestendige gebouwen – en dus ook gevels’, stelt het team van UNStudio. In alle gesprekken over de programmering van de GEVEL Arena op dinsdag 31 mei scheen de zon: als leverancier van licht en energie. Nyasha en Ayax zijn tijdens ‘hun’ dag in Utrecht de moderators van vier sessies, waarbij de thematiek zich langzaam opbouwt van onzichtbaar, neutraal, wit en red hot. De voertaal op deze dag is Engels. Het project in de foto: Hanwha Headquarters in Seoul, beeld door Rohspace.

 

INCEPTION SOLAR

Zoals de thematiek in de GEVEL Arena, is in de expositie Inception Solar ook een duidelijke opbouw naar kleur te zien. In een samenwerkingsverband van Solar Visuals, UNStudio en AGC komt in Hal 3 een tentoonstelling gemaakt van de mogelijkheden van fotovoltaïek in de gevel. Van de lichtste (witte!) zonnepanelen tot panelen met unieke, felgekleurde patronen: de gevel als energiegenerator beperkt zich niet tot donkerblauw met een ruitje. Laat je inspireren tot nieuwe patronen, bijzondere kleuren en vang de zon met de gevel!

Maak kennis met UNstudio

Meer info of gratis registreren?