Ambassadeurs

GEVEL 2022 gaat een stapje verder. Gekozen is voor het thema INCEPTION, dat staat voor “aanvang, begin, start”: een eerste stap, een nieuw tijdperk. Allereerst is de locatie van GEVEL nieuw: hallen 3 en 4 in de Jaarbeurs in Utrecht. We kunnen elkaar weer ontmoeten, nieuwe contacten maken en vooral kennis en ideeën uitwisselen in een omgeving die daarvoor alle aanleiding geeft.

Net als in de film Inception (uit 2010, een concept van Christopher en Emma Nolan), gaat het tijdens GEVEL 2022 om de kracht van het idee. “Een enkel idee van de menselijke geest kan steden bouwen. Een idee kan de wereld veranderen en alle regels herschrijven”, zo stelt hoofdrolspeler Dom Cobb (Leonardo di Caprio) in de film Inception. Anno 2022 hebben we veel van die ideeën nodig om de wereld te veranderen: om klimaatdoelstellingen te halen en gezonde gebouwen voor toekomstige generaties te bouwen.

Drie architectenbureaus gaan elk een dag invullen van het contentprogramma in de GEVEL Arena. UNStudio (Amsterdam, www.unstudio.com) opent op dinsdag met een internationaal perspectief op materiaalinnovatie, klimaat en nieuwe energiebronnen.

Met Toko Fuze (Rotterdam, tokofuze.nl) is het programma op woensdag gericht op samenwerking, samenleving en co-creatie met een hoog mate van circulariteit.

Vakwerk architecten (Delft, vakwerkarchitecten.nl) ziet architectuur – zeker in relatie tot het thema Inception – als Gesammtkunstwerk. Dit krijgt donderdag op het podium en op de vloer gestalte door een breed perspectief op het vakgebied architectuur.

Het team van GEVEL daagt de deelnemers graag uit om mee te denken over nieuwe manieren van representatie, communicatie, contentmarketing en netwerken tijdens GEVEL 2022. Laat dit vakevenement ook voor u, als bedrijf in de gevelbranche, een vernieuwende stap zijn in de wijze waarop u uw doelgroepen benadert. Laat uw ideeën zien! Daag de bezoekende architecten, ingenieurs en opdrachtgevers uit om mee te gaan in uw denkwijze – of vraag om input voor nieuwe denkrichtingen. GEVEL is daarvoor de ideale broedplaats.

Ambassadeurs

Net als bij de vorige editie zijn drie architectenbureaus uitgenodigd om als ambassadeur elk een dag invulling te geven aan het lezingenprogramma in de Arena.

8 februari 2022

UNStudio
Amsterdam

Maak kennis

9 februari 2022

Toko Fuze
Rotterdam

Maak kennis

10 februari 2022

Vakwerk Architecten
Delft

Maak kennis