cepezed

cepezed is een veelvuldig onderscheiden bureau voor ruimtelijk ontwerp, gevestigd in Delft. Op woensdag 29 januari 2020 heeft cepezed de regie over het programma van GEVEL. Benieuwd wat cepezed gaat laten zien op de beurs? Bekijk hieronder de video!
"Adaptieve gevels hebben de toekomst"

Bouwtechnoloog Joost Heijnis is ambassadeur voor het programma van GEVEL 2020 op woensdag 29 januari. Joost werkt bij cepezed in Delft, een architectenbureau dat technologische innovatie niet uit de weg gaat en al meer dan veertig jaar industrieel, flexibel en demontabel bouwt. ‘Wij denken dat adaptieve gevels de toekomst hebben’, stelt Joost. ‘Met adaptief bedoelen we omgevingsbewust en mensgericht: dat een gevel zelf reageert op de omstandigheden buiten en de eisen die worden gesteld aan comfort.’
Lees hier het hele interview.
Sprekers cepezed

 

Slimme gevels – BENG: theorie en praktijk
Leonie van Ginkel & Ieke Kuijpers-van Gaalen 

Met de invoering van de nieuwe regelgeving ten aanzien van de energieprestatie komt de kwaliteit van de gebouwschil verder centraal te staan. Door passieve uitgangspunten te combineren met slimme oplossingen in de gevel kan in belangrijke mate worden bijgedragen aan een reductie van het energiegebruik van gebouwen. Tijdens deze presentatie zal Ieke Kuijpers-van Gaalen stilstaan bij de regels beschreven in de nieuwe rekenmethodiek, NTA 8800, in relatie tot gevels. Leonie van Ginkel zal met behulp van praktijkvoorbeelden slimme en innvatieve oplossingen voor de gebouwschil illustreren.
leonie-van-ginkel.jpgieke-kuijpers.jpgBooosting@GEVEL2020: Gevelinnovaties in transformaties

Gyuszi Florian | ABT & Booosting
Jaap Wiedenhoff | partner/senior adviseur ABT
Lennaert van Capelleveen | Architech Company en Rijksvastgoedbedrijf
Boris Kock | Permasteelisa 

Gyuszi Florian verzorgt de introductie en vervolgens delen drie gevelspecialisten elk in een kwartier hun expertise over gevelinnovaties in transformatie-opgaven en discussiëren daarover aansluitend graag verder met u. Jaap Wiedenhoff van ABT geeft een visionaire en prikkelende presentatie over de gevel van de toekomst. Lennaert van Capelleveen (Architech Company en Rijksvastgoedbedrijf) is betrokken bij de ontwikkeling van een slimme gevel die door inzet van parametrische ontwerptools zowel transparant als zonwerend is. En Boris Kock werkt bij Permasteelisa dat een systeem beschikbaar heeft waarmee snel een nieuwe duurzame gevel gerealiseerd kan worden.

gyuszi-florian.jpgjaap-wiedenhoff.jpglennaert-van-capelleveen.jpgboris-kock.jpg Mediapartners